top of page
selfie 1.jpg

Behandlinger

I terapien jeg praktiserer, møder du et helhedssyn, hvor krop, følelser og tanker hænger sammen. For "Lige meget hvor du er, -er du her!"

Jeg arbejder med hele dig

Vil du vide mere om mig og hvordan jeg arbejder med psykoterapi?

Image by Viktor Nikolaienko Lena Thorgaard Terapi

Når vi med TBT forløser traumer, vender vi tilbage til kroppen ved at ”lytte” og ”tale” kroppens sprog. Du vil da opnå en tilstand, hvor du ikke længere styres af din fortid, men kan være fri og fuldt autentisk til stede i nuet.

Image by Barby Dalbosco

Ved hjælp af følelsesforløsende terapi, TFT, TBT, Mindfulness, healing, samtaleterapi og coaching arbejder vi ind i præcis dine ønsker og mål, så du står afbalanceret og mere hel i dig.

Image by Aaron Burden

TFT / EFT er en hurtigt virkende behandlingsform, uden bivirkninger. Du vil hurtigt mærke den forandring og forskel det kan gøre for dig.

Image by Eli DeFaria

Coaching er kort og godt, et suverænt værktøj, der hjælper dig til at konkretisere dine udfordringe, sætte klare mål, skabe forandring og finde konkrete handlemuligheder, - og ikke mindst hvordan du kommer i mål med dine ønsker.

Image by Markus Spiske

Metasundhed er en årsagsmodel, til at forstå sammenhængen og samspillet mellem vores fysiske og psykiske symptomer. En analyse til at tolke og forstå kroppens signaler.

Image by Annie Spratt

Healing har en fantastisk virkning på svære tanker, og skaber balance. Det kan også hjælpe dig til lindring i krop og sjæl og afhjælpe dig med fysiske smerter.

Du kan opleve nye indsigter og frigørelse, samt fornyet livsenergi.

bottom of page